Home
31 Ocak 2018 ( 369 izlenme )
Reklamlar

Hainler roketle saldırdı! Fatma şehit düştü

Terör örgütü YPGPYD kontrolündeki Suriye'nin Afrin bölgesinden atılan roketlerden biri Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki bir eve düştü. Saldırıda 17 yaşındaki genç kızın hayatını kaybettiği ve bir kişinin de yaralandığı haberi geldi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin “Zeytin Dalı Harekatı”nı yürüttüğü Suriye’nin Afrin bölgesinden teröristler tarafından atılan roketlerden biri Reyhanlı ilçesi Gültepe Mahallesi’nde bir eve isabet etti. Saldırıda Tayfur Sökmen Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Fatma Avlar isimli genç kız hayatını kaybetti. 1 kişi de ayağından yaralandı. Saldırının ardından olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri roketlerin düştüğü yerlerde incelemelerini sürdürüyor. Öte yandan, teröristlerin attığı roketlerden ikisinin boş bir araziye düştüğü belirtildi. (İHA)

fatmaic1
fatmaic2
reyhanlihaber2

 

harita11

http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/reyhanliyaroketatildi2196728/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Meclis’in kayıp FETÖ raporu bulundu! Özgür Demirtaş ile Buket Aydın arasında 'Ekrem İmamoğlu' tartışması: "Altı üstü kıytırık bir spikersin" AKP'li belediyeden tepki çeken 19 Mayıs paylaşımı! Polat çiftine yönelik iddianamede 31 şirkete ait mal varlığının kamuya geçirilmesi istendi