Türkiye, Bolu Kartalkaya'daki otel yangında yaşamını yitiren 76 canına ağlıyor. Otel yangını 10 saate yakın sürerken çalışmaların devam ettiği sırada bazı tatilcilerin kayak yapması tepkilere neden oldu. O görüntülere tepki gösteren bir isim de komedyen Şahan Gökbakar oldu.
Gökbakar görüntülere ilişkin olarak, "Yan otelde yangında insanlar çoluk çocuk can vermiş... Hiçbir şey olmamış gibi pistte kayak yapıyorlar ya... Lan siz nasıl insansınız?" ifadesini kullandı.

Bolu’da Kartalkaya Kayak Merkezi’nde 76 kişinin yaşamını yitirdiği yangın faciası sonrası, yanan otelin hemen karşısındaki kayak pistinde başka bir otelde kalan tatilcilerin kayak yapmaya devam ettiği görüldü.
Eskişehir’den Bolu’ya çocuklarına kayak yaptırmak için geldiklerini söyleyen Tamer Avcıoğlu, pistlerde kayanların çoğunun yabancı uyruklu olduğunu ifade ederek, “Şurada kayanların yanına gittik. Hemen hemen hepsi yabancı. Orada Türk görmedim ben. Dolayısıyla yabancı adamlara ‘Burada yangın çıktı, insanlar öldü, yas tut’ diyemezsin. Herkesin kendi bileceği iş. Çocuklara kar göstermek için 67 saattir yoldayız. Burada otelde de kalmıyoruz zaten. Ölenlere Allah rahmet eylesin. Buradakiler yardımcı oldular mı ya da olabilirler mi onu da bilmiyorum. Kimse yaklaşmaz yangına” dedi.
Sözcü
Ticaret soykırım dinlemedi: Türkiye'nin İsrail'le ticareti beş ayda 2,5 milyar dolara ulaştı30 izlenme
Özel’in çelengine saldıran kişi AKP’nin milletvekili aday adayı çıktı28 izlenme
Deprem yardımlarının nereye gittiği merak ediliyordu: AFAD'dan depremzedelere yapılan bağışlar hakkında açıklama34 izlenme
Demirören kardeşlerin 'AKP' kavgası! 'AKP ve Erdoğan gittiğinde bizi yok ederler, üzerimizden silindir gibi geçerler!'76 izlenme
Yönettiği madende 8 işçi ölmüştü, cezayı taksitle ödeyip genel müdür oldu!44 izlenme
AKP’li isimden tepki çeken Atatürk-Abdülhamit kıyaslaması: En büyük ihanet…247 izlenme
Erdoğan'ın memleketinde vatandaşlar Devlet Su İşleri'ne isyan etti! "Böyle tasarruf mu olur?"22 izlenme
Fabrikalar, santraller satıldı sıra seralarda7 izlenme
Volkan Konak skandalıyla gündeme gelmişti: Özgür Özel’i tehdit eden Çatalca Müftüsü'ne ballı kaymaklı yeni atama!
Yasak aşk iddiasıyla gündeme gelen AKP'li başkandan iddialar hakkında yeni açıklama: "Siyasi hayatım boyunca Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde oldum"
Halk TV davasında ilk duruşma: 5 gazeteci hakkında beraat kararı!
Ankara Halk Ekmek Genel Müdürü Ahmet Sarıduman görevinden istifa etti!