Home
28 Ekim 2021 ( 47 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker'den çok konuşulacak tepki! "Devletin namusunu kirlettiler"


Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eski cumhurbaşkanlığı uçağının içinde uyuşturucu ele geçirilmesine tepki gösterdi. Peker, "Yakın tarihimiz saygıyla anılacağına fuhuşla ve uyuşturucuyla anılıyor" ifadelerine yer verdi.


Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından bir dizi paylaşımda bulundu. Peker paylaşımında; Brezilya'da 1.3 ton kokainin ele geçirildiği, eskiden cumhurbaşkanlığına ait olan uçağı gündeme getirdi. 

Peker, Türkiye Devleti Cumhurbaşkanlarının ilk özel uçağı olma özelliğini taşıyan uçağın uyuşturucudan elde edilen gelirler kapsamında Brezilya'ya geçtiğini belirterek "Türk Havacılık Kurumu ve çeşitli müzelerde sergilenen yüzlerce uçak var. Türkiye Devleti Cumhurbaşkanlarının ilk özel uçağı olan uçağımızı da keşke uyuşturucu satıcılarına vereceğinize müzelere kaldırsaydınız" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Türk Havacılık Kurumu ve çeşitli müzelerde sergilenen yüzlerce uçak var. Türkiye Devleti Cumhurbaşkanlarının ilk özel uçağı olan uçağımızı da keşke uyuşturucu satıcılarına vereceğinize müzelere kaldırsaydınız. Artık uçak uyuşturucu geliri kapsamında Brezilya Devleti’ne geçti.

'VALLAHİ DEVLETİN NAMUSUNU KİRLETTİLER'

Peker, paylaşımının devamında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ait olan Savarona yatına birkaç yıl önce fuhuş operasyonu gerçekleştirildiğini hatırlattı. Peker, "Yakın tarihimiz saygıyla anılacağına fuhuşla ve uyuşturucuyla anılıyor" diyerek şu ifadeleri kullandı:

Hep diyorum ya devletin namusunu kirlettiler diye, vallahi devletin namusunu kirlettiler. Gerçi 78 yıl kadar önce de Büyük Önder Atatürk’ün yatı Savarona’da fuhuş yapılırken operasyon yapılmıştı. Yakın tarihimiz saygıyla anılacağına fuhuşla ve uyuşturucuyla anılıyor.


https://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekerdencokkonusulacaktepkidevletinnamusunukirlettilerh98383.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sedat Peker 15 Temmuz'da verdiği talimatın videosunu paylaştı AKP dönemindeki İBB’den AKP’lilere burs kıyağı! Milyonlarca lira almışlar Atlas Çağlayan'ın Annesini Tehdit Eden Şüpheliler Gözaltında CHP lideri Özgür Özel'in çalışma ofisinin önüne çöp konteyneri ile barikat kuruldu! Emniyet amiri: "Talimatı ben verdim"