AKP’li adayın dağıttığı kahveden AKP’li belediye başkanının ismi çıktı: Belediye imkanlarıyla seçim... Bu kul hakkına girmiyor mu?

45 izlenme 23 Şubat 2024
Reklamlar

AKP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya’nın adının basılı olduğu kahvelerin ambalajı sökülünce altından AKP Altınova Belediye Başkanı Metin Oral’ın adı çıktı.



Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde AKP’nin belediye başkan adayı Mesut Çetinkaya adına dağıtılan kahveler gündem oldu. Gazete Duvar’dan Sebahattin Aydın’ın haberine göre ilçe genelinde dağıtılan kahvelerin üzerinde yapıştırılan Mesut Çetinkaya ambalajı sökülünce altından Yalova’ya bağlı AKP’li Altınova Belediye Başkanı Metin Oral’ın adı çıktı.

‘BU KUL HAKKINA GİRMİYOR MU?’

CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, belediye imkanlarıyla seçim çalışmaları yapılmasını eleştirdi: “Belediye imkanlarıyla seçim yönetiliyor demiştik. Mevcut Karamürsel Belediyesi yanına şimdi de farklı illerden belediyeler eklendi. Kahveler geçen sene üretilmiş. Metin Oral’ın adı var. Belediye başkanı ünvanı görülüyor. Bu kahveler belediye bütçesiyle mi temin edilmiş? Kahve kahve gezip dua istiyorlar. Kul hakkından bahsediyorlar. Bu kul hakkına girmiyor mu?”

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mansur Yavaş'tan 'Ankara'ya operasyon' iddialarına tepki: "Olsa olsa iftirayla karşı karşıya kalabiliriz. Korktuğumuz hiçbir şey yok" Halit Ergenç bir kez daha Atatürk’ü canlandıracak Milyonları ilgilendiriyor: Memur ve emekli zammında kritik hafta! Tablo netleşiyor AKP'li vekilden şiddete teşvik! "Vatandaşa 'gidin sağlık personelinin gırtlağına yapışın, ben devlet olarak üzerime düşeni yaptım, hizmeti vermeyen onlar' diye de kışkırtırım"