AKP'li meclis üyesi Fatih Taşdemir Cumhuriyet'e, laikliğe ve demokrasiye kin kustu!

37 izlenme 06 Aralık 2022
Reklamlar

Esenyurt Belediyesi AKP'li Meclis Üyesi Fatih Taşdemir, konuşmasında Cumhuriyet'e, laikliğe ve demokrasiye ağır hakaretlerde bulundu. 


Esenyurt Belediyesi AKP'li Meclis Üyesi Fatih Taşdemir, Cumhuriyeti, laikliği ve demokrasiyi hedef aldı.

Taşdemir, belediye meclisindeki konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Aile kuramını ayaklar altına alan sizsiniz, CHP zihniyetidir. Erkekle kadını çırılçıplak havuzlara koyan sizsiniz" diyen Taşdemir, "laik, demokratik Cumhuriyetin sonucudur bu" ifadelerini kullandı.

Taşdemir'in bu sözleri meclisi karıştırdı. Tartışmaların büyümesi üzerine meclise ara verilmek zorunda kalındı.

KRT

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'CHP, Hatay için Haluk Levent'e teklif götürdü' AKP'li belediye 'itfaiye binası yapacağız' diyerek vatandaşlardan 2 milyon TL'ye aldığı arsaları 70 milyon TL'ye sattı! Hatay'da etkili olan sağanak yağış sebebiyle çeşitli konteyner kentlerde su baskınları yaşandı Erk Acarer eleştirilere böyle yanıt verdi: Sedat Peker'e bu talebi ben ilettim