TRT’nin dönem dizilerinin arasına yeni katılacak olan Selahaddin Eyyubi’de yer alan Leyla Tanlar'ın sosyal medyada paylaştığı bikinili fotoğrafı sonrası kadrodan çıkarıldığı öne sürüldü.
Birsel Altuntaş’ın haberine göre, TRT‘ye dönem dizileri hazırlayan Akli Film, yeni sezonda Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kalan 2 bölümünün peşine “Selahattin Eyyubi” dizisini çekecek. Akli Film’in patronu Emre Konuk, diziyi Pakistanlı yapım şirketi AnsariShah Films’le ortak çekecek. Emre Konuk, başrol Selahaddin Eyyubi rolü için Uğur Güneş‘le el sıkıştı. Dizinin başrol kadın karakteri Süreyya için de Leyla Tanlar’la prensipte el sıkışıldı.

Genç oyuncunun verdiği pozu bir süre sonra silmesi dikkat çekerken, Leyla Tanlar pozu kısa sürede sayfasından kaldırsa da sosyal medyada hızla yayılmıştı. Bu gelişmenin hemen ardından Tanlar, TRT‘deki dönem dizisinde kadro dışı kaldı. Leyla Tanlar’ın verdiği poza sevgilisi Burak Dakak’ın da “Çok güzelsin aşkım, silsene” mesajı yazması dikkat çekmişti.
Gerçek Gündem
OECD’den Türkiye raporu: Enflasyon çok yüksek ve kalıcı…50 izlenme
İnce: Türkiye aynı esnaf lokantası gibi!118 izlenme
Bodrum'da rant tam gaz! Arkeolojik alan bu hale geldi37 izlenme
CHP'nin Elazığ depremi için verdiği araştırma önergesi AKP engeline takılmış!64 izlenme
Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için yurt dışında oy verme işlemleri başladı35 izlenme
Bir Türkiye klasiği!98 izlenme
Yine AKP, yine rant kıyağı! Park ile konutun yeri değişti fiyatlar tavan yaptı!160 izlenme
Kapadokya’da faciadan dönüldü: Peribacası çöktü, sesi duyan deprem oluyor sandı!30 izlenme
Silivri'den seslendi: "Zeydan Karalar'ın burada ne işi var?"
Bakan Pakdemirli AOÇ'deki ihaleyi kazanan firmayı sır gibi saklıyor!
ABB’nin deprem çadırları Erdoğan’ın ziyareti öncesinde kaldırıldı, yerine AFAD çadırları kuruldu!
Maduro, İmamoğlu’ndan daha önce hapisten çıkar