TRT’nin dönem dizilerinin arasına yeni katılacak olan Selahaddin Eyyubi’de yer alan Leyla Tanlar'ın sosyal medyada paylaştığı bikinili fotoğrafı sonrası kadrodan çıkarıldığı öne sürüldü.
Birsel Altuntaş’ın haberine göre, TRT‘ye dönem dizileri hazırlayan Akli Film, yeni sezonda Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kalan 2 bölümünün peşine “Selahattin Eyyubi” dizisini çekecek. Akli Film’in patronu Emre Konuk, diziyi Pakistanlı yapım şirketi AnsariShah Films’le ortak çekecek. Emre Konuk, başrol Selahaddin Eyyubi rolü için Uğur Güneş‘le el sıkıştı. Dizinin başrol kadın karakteri Süreyya için de Leyla Tanlar’la prensipte el sıkışıldı.

Genç oyuncunun verdiği pozu bir süre sonra silmesi dikkat çekerken, Leyla Tanlar pozu kısa sürede sayfasından kaldırsa da sosyal medyada hızla yayılmıştı. Bu gelişmenin hemen ardından Tanlar, TRT‘deki dönem dizisinde kadro dışı kaldı. Leyla Tanlar’ın verdiği poza sevgilisi Burak Dakak’ın da “Çok güzelsin aşkım, silsene” mesajı yazması dikkat çekmişti.
Gerçek Gündem
Cnn Türk spikerinden skandal hata ! Yangına 1 helikopterle yapılan müdahaleyi 'Yüzlerce helikopter' diye duyurdu !109 izlenme
Manavgat'taki yangın felaketini anlatan en çarpıcı görüntü! Aç kalan leylekler yiyecek aradı...103 izlenme
Halkbank'taki dolandırıcılık davasındaki 'M.G'nin Muammer Güler olduğu ortaya çıktı!29 izlenme
Hastane olacaktı arsayı satıyorlar17 izlenme
"Süper Tayfun" Saola, Çin'in Hong Kong kentini vurarak büyük tahribata yol açtı.30 izlenme
Ekonomik sıkıntılar memurları da isyan ettirdi! “Donumuza kadar sömürülüyoruz’’130 izlenme
Bankaların dolar oyunu; makas açıldı!607 izlenme
Cahit Çetin cinayetinde Sedat Peker'le bağlantılı 5 kişi için karar54 izlenme