Bir AKP'linin utanmazlık seviyesi! 'Vücudumda 11 tane mermi var' diyen gaziye 'Olsun, her yerin duruyor! 46 yaşında emekli olmuşsun git çalış! Yürüyebiliyorsan çalışacaksın!'

57 izlenme 24 Temmuz 2021
Reklamlar
Youtube'da yayın yapan Kendine Muhabir kanalında yayınlanan bir sokak röportajı AKP'li olduğu ifade edilen bir kadın gazi olduğunu beyan eden ve iktidarı eleştiren vatandaşa skandal sözlerle yanıt verdi.

Youtube'da yayın yapan Kendine Muhabir kanalında yayınlanan bir sokak röportajı AKP'li yıllarda insanlığın ne hale geldiğini bir kere daha gösterdi. 

Sokak röportajında kendisini Gazi olarak tanıtan ve iktidarın politikalarını eleştiren vatandaşa, AKP'li bir kadının söylediği sözler gelinen durumu gözler önüne serdi. 

"Ben gaziyim. Vücudumda 11 tane mermi var" diyen vatandaşa AKP'li vatandaş; "Olsun, her yerin duruyor! 46 yaşında emekli olmuşsun git çalış! Yürüyebiliyorsan çalışacaksın!" ifadesini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'dan kira ve yurt açıklaması: 'Abartılacak bir sorun yok, ne abartıyorsun' AKP'li belediye araç sayısını 5 yılda 2 kat artırdı! Aracındaki DNA eşleşmişti: Narin'in amcası zırhlı araçla adliyeye sevk edildi Özgür Özel açıkladı, ilk kez gündeme geliyor: "CHP'li Abdurrahman Tutdere, bakanın yakasına yapışmış!"