
Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileri de gerçekleştirdikleri basın açıklamasıyla akademik boykot ilan etti. Bölüm temsilcileri de seçeceklerini duyuran öğrenciler eylemlerine okul içinde devam etti.
İBB Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'na yönelik operasyona yönelik tepkiler, tutuklama kararıyla daha da büyüdü.
İstanbul Üniversitesi'ndeki ilk yürüyüşle başlayan eylemler Türkiye'nin dört bir yanına yayıldı. Üniversitelerde de boykot ve yürüyüşler devam ediyor.
Ancak bu kez bir ilk yaşandı. Şimdiye dek eylemlerin uzağında duran vakıf üniversiteleri öğrencileri de harekete geçti.
Özyeğin Üniversiteleri öğrencileri kampüste bir araya gelip sloganlarla İmamoğlu'na destek verdi.
Öğrenciler "Hak, hukuk, adalet", "Susma, sustukça sıra sana gelecek" sloganları attı.
Koç Üniversitesi öğrencileri de eylemlere katıldı. Kampüste bir araya gelen yüzlerce öğrenci "Koç'lu uyuma akademik boykota" sloganları attı.

Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileri de gerçekleştirdikleri basın açıklamasıyla akademik boykot ilan etti. Bölüm temsilcileri de seçeceklerini duyuran öğrenciler eylemlerine okul içinde devam etti.
Kadınlar sokak tacizlerini anlattı! 'Laf atma, yol kesme, temas, ısrarlı bakışlar'
Hatay'ın Arap yurdu olduğunu iddia eden imam Halil Konakçı'ya yargıdan karar çıktı
Hakem Meler'i döven eski Ankaragücü başkanı, ilk kez hakim karşısına çıktı ve tehdit suçlamasını reddetti.
Atatürk'ü savunmak suç oldu! İlahiyatçı Cemil Kılıç'a ceza
FETÖ'de koltuk kavgası: Taraflar belli oldu
Savaş tamtamları arasında yine zam!
Emekli vatandaş isyan etti! 'Bir kilo peynirin kilosu kaç lira Saray'daki gelsin de görsün'
Emeklinin bayram ikramiyesi böyle eridi gitti: Sosyal Güvenlik Uzmanı Namık Tan araştırdı
AKP'li belediye rezidans dikmek için camiyi iki sokak öteye taşıdı!
Ümit Özdağ 3 komutan ve 5 teğmene verilecek cezayı açıkladı: "Bilgi bana ulaştı…"
Alman matematikçiden korkutan corona istatistiği: Bir ölüm 1000 vaka demek!
Ekonomik açıdan zor durumda olan Bangladeş'te elektrik tasarrufu için okul ve çalışma saatleri azaltıldı.
'Deprem vergileri ne oldu?' sorusuna AKP'nin vereceği cevaplar bu videoda !
Rezalet! Polis müdahale ederek Baro başkanlarının Ankara'ya girişini engelliyor!