İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bir kişi, maskesini doğru şekilde takması gerektiğini söyleyen sağlık çalışanını darp etti.
Gözünden yaralanan ve ameliyata alınan personel ile ilgili ameliyata giren doktor, "Baya güçlü bir şekilde vurmuş anladığım kadarıyla. Yarı yarıya açılmış. Tekrar ameliyata aldık. Onardık kapattık. Kalıcı bir hasar kalabilir gözünde. Tekrar ameliyat olması gerekebilir" diye konuştu. Gözaltına alınan saldırgan Furkan T.'nin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.
Sağlık çalışanı, maskesini doğru şekilde takmayan hasta yakınına maskesini doğru takması yönünde uyarıda bulunmuş. FurkanT. isimli hasta yakını dahiliye bölümünde görevli Rıfat Babayiğit'e saldırarak darp etmişti.
Sağlık çalışanı gözüne aldığı yumruk darbesiyle yaralanmış ve ameliyata alınmıştı. Saldırgan ise polis ekiplerince gözaltına alındı.
Lal Denizli iktidarı kızdıran bu sözleri yüzünden mi ifadeye çağırıldı?
Yıllardır savaşan ülkenin parası Türk lirasından daha değerli!
Halkbank’tan ABD’deki davada 'KHK'lı akademisyenle sakıncalı savunma
Ayhan Bora Kaplan davasında flaş savunma: 'Suçu varsa eğer Süleyman'ı alacaksanız alın'
Elektriğe gizli zam: "200 TL'lik fatura 500 TL civarına çıkacak"
'En insafsız IMF programından bile daha insafsız' demişlerdi ama oylama sırasında muhalefet tatile çıktı!
Oğuzhan durdurulamıyor! 3 maçta ürettiği skor katkısı "bu kadarıda pes" dedirtti
AKP'li belediye muhtarları maaşa bağlamış!
"Cehennemin kapılarını kapatacağız" diyerek ikinci turda Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan'ı Mersin'de 48 kişi dinledi!
İBB Davası'nda 61. gün: İmamoğlu, salondan çıkarıldı!
Sağlık Bakanı Koca güncel verileri açıkladı: Can kaybı 5.747'ye, vaka sayısı da 233.851'e yükseldi!
Özhaseki de itiraf etti! İliç’te işçiler göz göre göre ölüme gönderilmiş
41 bin yoksulun elektriğini kestiler
Cumhuriyet nasıl kuruldu ? 'Keşke yunan kazansa' diyenler yine çıldıracak !