
24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşlar oy kullanmaya başladı. YTB Başkanı Abdullah Eren, YTB’nin yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenin rahat oy kullanabilmesine yönelik başlattığı kampanyayı Kapıkule Sınır Kapısı’nda tanıttı. Kampanyanın sloganı ‘Türkiye için oy ver, Türkiye için oy vakti' olarak açıklandı ve sınır kapılarına bu sloganın yer aldığı afişler asıldı.
Sloganın AKP'nin ‘Vakit Türkiye Vakti, Vakit Ankara vakti, Vakit İstanbul Vakti' gibi sloganlarla olan benzerliği tepki toplarken, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, duruma tepki göstererek, “Siz devletin, milletin kurumu değil misiniz? AK Parti il başkanlığı mısınız yoksa Yurtdışı Türkler Başkanlığı mısınız?” dedi.
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, geçtiğimiz hafta kendisine bağlı Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluğu Başkanlığı’na 34 yaşındaki Abdullah Eren'i atamıştı. Eren, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun dayısının oğlu. TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’in de kardeşi.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/dayioglundanilkicraat2461582/
Ev sahiplerini yıkan haber: Nur topu gibi yeni vergi geliyor6 izlenme
Bir suç makinesi gibiydi, sonu korkunç bitti! Elektrik direğinden elektrik çarparak öldü20 izlenme
Bilim Kurulu Üyesi duyurdu "Kısıtlama saatleri değişebilir, bununla ilgili ön çalışmalar var"77 izlenme
Mehmet Ali Erbil'in 2009'da söyledikleri, yeniden izlenme ve paylaşım rekorları kırıyor !666 izlenme
İşgalci İsrail ordusu, Batı Şeria'da Yaser Arafat'a ait anıtları buldozerle yıktı24 izlenme
Sedat Peker'in iddialarının yankısı sürüyor! TRT'den kaybolan silahlar hakkında açıklama51 izlenme
AKP’li vekil rüşvetçiyle buluştu, il başkanı terk etti12 izlenme
Mahkemeden belge gizleyen TÜİK'e ödül gibi karar çıktı15 izlenme