Emekli vatandaşın ekonomi isyanı: "Düşündükçe çıldırıyorum. Kadınları kötü yola sürüklüyorlar"

53 izlenme 19 Temmuz 2023
Reklamlar

Sokak röportajında konuşan emekli bir vatandaş, ekonominin kötü olduğunu söyleyerek "Düşündükçe çıldırıyorum. Kadınları kötü yola sürüklüyorlar" ifadelerini kullandı.



Seçimler bitti, zamlar geldi. Sokak röportajlarının gündeminde ekonomi var. Kenjory isimli Youtube kanalına konuşan bir vatandaş şunları söyledi:

"Biz buraya geliyoruz arkadaşla. Bir yemek, bir dondurma, bir su. 500 lira gitmiş. İmkanlarımız var kendimize göre, ama olmayanlar ne yapacak? Evi olmayan ne yapacak? Düşündükçe çıldırıyorum. Kadınları hep kötü yola sürüklüyorlar. Kadın şimdi ne yapacak? Evde ekmek yok, para yok, kira verecek, çocuk okuyacak. Adamın aldığı para belli. Biraz da güzelse yandı."

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Seçimden 3 gün önce iptal edilen ihale 24 cana mal oldu! YSK, bir oldubittiyle ‘Erdoğan kazandı’ derse partiler ne yapacak? AKP'li isimden partisine 0'larla dolu yıl sonu karnesi 'Fiyatlar çöktü çıkışlar kapandı' The Economist'ten korkutan fon uyarısı! Türkiye alt lige düşebilir