Erzurum'da Palandöken Dağı'nda Judo Genç Milli Takımı sporcularının bulunduğu esnada çığ düştü. Meydana gelen çığ faicasında 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Çığ düşmesi sonucu ağır yaralanan 16 yaşındaki milli sporcu Emre Yazgan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu. Yaralılardan birinin de Emre Yazgan'ın ikizi olduğu öğrenilirken, vefat eden Emre Yazgan'ın acılı babası ise ilk duygularını tv100 muhabiri Başak Bilgin'e anlattı.
"Haberi bana hocası iletti. "Çığ düştü, Yunus kendini kurtarmış, Emre'yi arıyorlar "dedi. Ben o sırada dondum kaldım. Milli sporculardı. Kardeşinin durumu iyi. İki kardeşlerdi birisini Allah aldı, diğerini bağışladı. Belden aşağısını çığ almış. Milli takım kampına gittiler. Yürüyüşe çıkmışlardı. Yaptıkları sporu çok seviyordu. 7 yaşından beri, 12 seneden beri bu sporu yapıyordu. Türkiye şampiyonu olmuştu geçen sene."
Kaynak: tv100
Gerçek Gündem
Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybedenlerin sayısı 49 bin 589'a yükseldi
Kaymakam - imam kavgasında yeni perde: Cami hocasının akrabaları kaymakama destek çıkan AKP'li başkanın kardeşini darbetti
İcra dosyaları kontrolden çıktı
Sakarya yangınında hayvanların yükselen sesleri geceyi inletti
Asker eğlencesine katılan 150 kişi karantinaya alındı!
Polonya’yı tehdit etmişti, Çeçen lider Kadirov ve askerleri hakkında korkunç iddia!
Cem Küçük Ersoy operasyonunda istifa eden Torlak'ın mülklerini saydı! Duyanın dudağı uçukladı
Tarım Kredi'de yeni bir dönem başlıyor! Ürünler artık zincir marketlerde de satılacak!
Alpullu halkı ve işçiler 'Fabrika özelleşirse, kasabayı terk ederiz!'
Adalet Bakanlığı'nın verilerinde utandıran tablo! Mahkemelerde çocuk istismarı dosyaları arttı, mahkumiyetler düştü
Mansur Yavaş’tan “Operasyonların ucu Ankara’ya uzanır mı?” sorusuna cevap: “Tertemiz ismimizi kirletmeye niyetimiz yok. Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok”
AKP’li vekilden işsizlik açıklaması: Gazetelerde o kadar çok iş ilanı görüyoruz ki…
TÜGVA işgaline son! İBB hukuk mücadelesini 5 yılın sonunda kazandı
Emekliler Ankara’da sokağa indi: Ödeyemedikleri faturalarını yaktılar