AKP'li gençler ile bir araya gelen Özlem Zengin, Erdoğan'ı arayarak, "Gençlik kollarımızın, ilk defa oy kullanacak seçmenler ile alakalı birimleri var. Burada tüm Türkiye'den toplanıp gelmişler, sizin için beste yapmışlar; illa Cumhurbaşkanımızın sesini duyalım..." dedi.
AKP'li Zengin'in, 'Gençler sizin için besteledi' diyerek Erdoğan'a dinlettiği şarkının, Aykut Gürel'in bestelediği 'Anladım ki' isimli şarkıya ait olduğu ortaya çıktı.
Erdoğan'a telefonda dinletilen şarkının bestecisi Aykut Gürel'den tepki geldi. Zengin'in paylaştığı videoyu alıntılayan Aykut Gürel, 'gençler sizin için bestelediler' sözlerine , "Bu beste benim sanki ama neyse..." şeklinde tepki gösterdi.

Atatürksüz 18 Mart hutbesine tepki gösterdi, Cuma namazında cami karıştı!
Depremin yerle bir ettiği Hatay’a petrokimya tesisi: Tarım arazisine yapılacak tesis 18 milyar TL’ye mal olacak
İstanbul’dan göç başladı: Bilet sistemleri kilitlendi
CHP'deki krize yeni randevu! Grup toplantısı yapılacak mı yapılmayacak mı?
Tutuklu İBB görevlisi cezaevinde kalp krizi geçirdi
Büyük Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 87’nci yılı
Narin Güran cinayetinde serbest bırakılan baba Arif Güran ilk kez konuştu
Depremin yaralarını sarmaya çalışan Ahbap'a siber saldırı! Yurt içinden 400 bin saldırı gerçekleşti
Meclis'ten Öğretmenler Günü'nde 'öğretmen' önerisine ret!
Bakanlıktan yoksulluk itirafı
Binali Yıldırım'dan enflasyon yorumu! 'Amerika'da 7 kat, bizde 2 kat artmış'
Bakan Koca açıkladı: 18.100 yeni vaka tespit edildi, 25.664 kişi sağlığına kavuşurken, 167 kişi hayatını kaybetti!
Tanju Özcan’dan Bakanlığa 'Acil Kod' resti! 'Hani sütten çıkmış ak kaşıktı' dedi gözden kaçan detayı açıkladı
CHP'den çok konuşulacak asgari ücret videosu! 'Bu bir siyasi tercihtir'