İşçilerin grev çadırına saldırmıştı: AKP'li belediye yöneticileri işçi dövdü!

22 izlenme 17 Mayıs 2025
Reklamlar

AKP’li Ankara Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve başkan yardımcılarının bir işçiyi darp ettiği iddia edildi. Yüzünde morluklar oluşan işçi durumu sosyal medyadan duyurdu.


AKP'li Altındağ Belediyesi Başkanı Veysel Tiryaki ve yönetimi işten atılan işçilerin direniş çadırına saldırmıştı. O görüntüler henüz hafızalarda yerini korurken dikkat çeken bir olay daha yaşandı. İddiaya göre Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve başkan yardımcıları görüşmeye çağırdığı işçi Muhammed Sadık Erdoğan'ı darp etti. İşçi Erdoğan'ın ölümle tehdit edildiği de öne sürüldü.

Erdoğan bir video çekerek durumu sosyal medyadan paylaştı. Taşeron Belediye İşçileri Birliği'nin (TABİB) sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, işçi Erdoğan, "Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve başkan yardımcıları tarafından dövüldüm" ifadeleri yer aldı.

Kaynak:Halk TV

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İYİ Parti’ye bir saldırı daha! 'Yılmıyoruz, korkmuyoruz' Ayçiçeğinde çiftçi kurban ediliyor AKP yandaşı yazar Hayrettin Karaman iyice koptu! "Rüşvet vermek caizdir!" Sürücüler isyanda! Dolar düştü ama akaryakıt yerinde sayıyor!