İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Bahçelievler Mahallesi’nde dün sabah saat 07.10 sıralarında işe gitmek için pazar yeri yakınında yürüyen D.G.’nin yolu, kimliği belirsiz yüzü maskeli bir kişi tarafından kesildi.
Elinde bıçak olan saldırgan kadını, kolundan çekip, pazar yerinin duvarına dayadı. Ardından cinsel saldırıda bulunmak istedi. Bu sırada kolundan yaralanan kadının çığlıklarını duyup, koşarak gelen güvenlik görevlisi E.Y.’yi gören saldırgan, hızla olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kolundan bıçak darbesi ile yaralanan D.G., sağlık ekiplerince tedavi edildi.
Saldırının ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, 25-30 yaşlarında ve esmer olduğu saptanan şüpheliyi yakalamak için teyakkuza geçti. Çevredeki güvenlik kameralarınca da görüntülenen saldırganın, görüntülerden oldukça rahat tavırlar sergilediği görüldü.
Polis, saldırganı her yerde ararken ifadesine başvurulan güvenlik görevlisi E.Y., gece nöbetini devredeceği sırada yardım çığlıkları duyduğunu, dışarıya baktığında şüphelinin, D.G.’yi yere yatırıp cinsel saldırıya yeltendiğini gördüğünü, bağırması üzerine de kaçtığını anlattı.
AKP'de yüzde 50+1'de 2 puanlık korku!
Öğrenciler CİMER'e şikâyet etmiş: 'AKP'li vekilin oğlu okula silahla gitti' iddiası
Katar aşkı dinmiyor! Şimdi de askerleri ve savaş uçakları geliyor!
İmamlar okullarda görevlendirilmişti, eğitimde bir skandal daha: Okul salununda Cuma namazı
Eski MASAK Başkan Yardımcısı Başak'tan Dilan Polat ve Engin Polat uyarısı
Mayıs ayında milyonlarca abonenin doğalgaz faturası 3 bin lira yerine 5 bin lira gelecek
AKP'li vekil biyografisini bile değiştirdi ama iddiaları kabul etmedi
ABD'nin Kiev Büyükelçiliği vatandaşlarına uyarılarda bulundu: Rusya saldıracak, ülkeyi derhal terk edin!
Hakan Ural çözümü buldu! 'Ülkenin yakın geçmişini bilmiyorsun, ama belirleyicisin; Z kuşağı oy kullanmasın'
Sokak hayvanlarını uyutma planına ünlü isimlerden tepki
Özgür Özel süreç yasası hakkındaki partisinin yaklaşımını Güvenpark’taki şehit yakınları ve gazilerin yanında açıkladı
1 satıp 31 almışlar!
Melih Bulu hakkında yandaş şirkete CEO oldu iddiası
CHP'li Özgür Karabat Ziraat Bankası'nı masaya yatırdı: Demirören'in borçları, batık şirketler, peşkeş hikâyeleri...