Menajer Ayşe Barım cezaevinden çıktı! İşte ilk görüntü

8 izlenme 01 Ekim 2025
Reklamlar

Menajer Ayşe Barım'ın, "cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüse yardım etme" suçundan yargılandığı davada, "konutu terk etmeme" ve "yurt dışı çıkış yasağı" şeklindeki adli kontrol tedbiriyle tahliye edildi. İşte Barım'ın tahliyesi sonrası ilk görüntüleri..



İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, sanık Barım ve avukatları katıldı. Duruşmada çok sayıda ünlü isim de izleyici olarak yer aldı.

Barım'ın savunmasının alınmasının ardından mahkeme heyeti ara kararını açıkladı.

Heyet, Barım'ın beyin ve kalp rahatsızlığına ilişkin dosyada var olan raporlarda anevrizmaya ilişkin yapılan tespitler, Adli Tıp Kurumu'nun raporundaki sonuç kısmında yapılan tespitler, önerilen tedavi ve işlemler ile tutuklulukta geçirdiği süre dikkate alındığında tutuklamadan beklenen faydanın adli kontrolle de sağlanabileceği gerekçesiyle sanığın, "konutu terk etmeme" ve "yurt dışı çıkış yasağı" şeklindeki adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi.

Barım tahliye kararının ardından cezaevinden çıktı. İşte Barım'ın ilk görüntüleri...

TELE1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Berat Albayrak'ın paylaştığı 'güven endeksi'nde gözden kaçan detay! Erdoğan “Ülke ne yol geçen hanı ne de sahipsizdir” dedi, ama sınırdan kaçak geçişler devam ediyor Yangın faciasının kahramanlarına veda! İnsanları kurtarmaya çalışırken can verdiler Türkiye'de orucu ilk olarak hangi ilimiz açar ?