Menzil'deki miras kavgası Almanya'ya sıçradı: Müridler şeyhlerin miras kavgası için meydana döküldü

12 izlenme 08 Ekim 2025
Reklamlar

Menzil Tarikatı liderlerinden Saki Erol, Mübarek Erol ve Fettah Erol kardeşlerin arasındaki miras kavgası Almanya'ya sıçradı. Almanya'da Fettah Erol destekçisi müridler eylem düzenledi.

Menzil Tarikatı lideri Abdulbaki Erol'un 2023 yılında hayatını kaybetmesinin ardından Erol'un üç oğlu arasında başlayan miras kavgası Almanya'ya sıçradı.

MENZİL'DEKİ MİRAS KAVGASI ALMANYA'YA SIÇRADI

Tarikata ait Emsey Hastanesi'nde hayatını kaybeden Abdulbaki Erol'un oğullarından Fettah Erol'un destekçisi tarikat müridleri Almanya'da eylem düzenledi.

yeni-proje-4.jpg

Tarikata bağlı Semerkand Grubu temsilcileri Saki Erol ve Mübarek Erol'a tepki amacıyla düzenlenen eyleme çok sayıda mürit katıldı.

Meydanda bir araya gelenler "Ümmetin malı miras olamaz" ifadelerinin yer aldığı bir pankart taşıdı.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumhur İttifakı ile ilgili çok konuşulacak iddia! "Bahçeli, AKP'den desteğini geri çekebilir!" AKP’li genel müdürün ‘denetledik’ dediği silolar yerle bir oldu Erdoğan'ın açıklamaları sonrası dolar korkusu büyüdü, kritik uyarılar geldi! "İtibar ve güven sıfırlandı" O tasarıya Filistin kökenli üyeden ‘evet’ oyu!