Rusya sivil yerleşimleri vurmaya devam ediyor! Mariupol kenti harabeye döndü

68 izlenme 20 Mart 2022
Reklamlar

Rus ordusun saldırılarından en çok etkilenen kentlerden biri olan Mariupol, saldırıların ardından harabeye döndü.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları 25 gündür aralıksız sürerken, Rus birlikleri çatışmanın en yoğun yaşandığı kentlerden biri olan Mariupol'de de sivil yerleşimleri vurmaya devam ediyor. 

Kentte Rus saldırılarının ardından çok sayıda sivil hayatını kaybederken, Ukrayna hükümeti Rusya'nın Mariupol'deki sivillere yönelik saldırılarını uluslararası mahkemeye taşıdı. 

Saldırının ardından görüntülenen kentte, sokaklar, caddeler ve meydanların imha edilmiş araçlarla dolu olduğu ve bir çok binanın hasarlı olduğu görüldü.

İHA

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Koltuğu olana zam milyonlara gam düştü Ana akım medya bu görüntüleri yayınlamadı ! İşte Erdoğan’ın konuştuğu mitingte yükselen 'yuh' sesleri ! Erdoğan eleştirisine 12 yıl hapis cezası! Karkamış'ta hayatını kaybeden öğretmenin babası: "Allah kendilerini yaksın"