Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker'in ifşaatları sonrası gündeme gelen isimlerden Süleyman Özışık'ın 'mesleği' bıraktığı açıklanmıştı. Bir süredir kanser tedavisi gören Süleyman Özışık, hayatını kaybetti.
İnternet Haber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın kardeşi Süleyman Özışık, kanser tedavisi görüyordu. Uzun süredir tedavi gören 52 yaşındaki Özışık, yatırıldığı hastanede gece yarısı hayatını kaybetti.
Özışık'ın ölüm haberini kardeşi Hadi Özışık duyurdu. Twitter hesabından açıklama yapan Hadi Özışık, "Kardeşim Süleyman Özışık’ı kaybettik" dedi.
Hadi Özışık, Peker'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile kendisi arasında arabuluculuk yaptığını iddia ettiği Özışık kardeşlerden Süleyman Özışık'ın mesleğini bıraktığını açıklamıştı.
Özışık, kardeşine ilişkin yaptığı açıklamada, "Hep bana soruyorsunuz 'Süleyman Özışık nerede?'... Ben size söyleyeyim nerede olduğunu; Süleyman Özışık mesleğini bıraktı kardeşim. Biliyor musunuz, en zor zamanlarda savunduğu ve uğrunda herkesin hedefi haline gelen Süleyman Özışık, Sedat Peker gündeme getirdi diye herkes arkasını ona döndü ve bir tek kişi, 'Kardeş sen bize lazımsın demedi" demişti.
1 Mart 1971 Iğdır doğumlu olan Süleyman Özışık, gazeteci ve köşe yazarıydı. İnternet Haber sitesinde Hadi Özışık ile program yapıyordu.
Gerçek Gündem
Eren Erdem hakkında yeniden yakalama kararı verildi396 izlenme
Şehir değil rant hastaneleri!71 izlenme
İmam, 8 Mart’ta "Kadınlar evde mi yoksa başkasının kucağında mı?" dedi, para cezası verildi!113 izlenme
Şehidin babasına acı haber böyle verildi: "Osman amca, sen artık bir şehit babasısın"25 izlenme
Gündem yaratacak iddia: Sedat Peker cephesinden Sinan Ateş açıklaması142 izlenme
Doğalgazda 'sıfır' fatura bekleniyordu: Tam tersi olduğu ortaya çıktı61 izlenme
Karabük'te ekmeğe zam17 izlenme
İTÜ mezuniyetine protestolar damga vurdu: Öğrenciler kürsüye sırtlarını döndü "Hak, hukuk, adalet" sesleri yükseldi!35 izlenme
Kayyumun yönettiği belediyede işçi kıyımı: 7'si engelli 223 işçiyi işten çıkardı!
AKP'de Erdoğan-Gül gerilimi büyüyor! "Gerekli gördüğüm durumlarda görüşlerimi açıklamaya devam edeceğim."
CHP'li Zeybek 'gerçek enflasyon' diyerek tek tek açıkladı: "Ekonomi çıkmazda! Fabrikalar satışta, icra dosyaları patladı!"
Vatandaş siyasetçilerin, özellikle Erdoğan'ın üslubuna tepkili!