Sedat Peker’in, Serdar Ekşi ile gerçekleştirdiği görüşmenin videosunda herkesin gözden kaçırdığı Metin Külünk detayı!

168 izlenme 05 Haziran 2021
Reklamlar
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in ifşa ettiği Serdar Ekşi ile gerçekleştirdiği görüşmede AKP'li Metin Külünk hakkında yapılan diyalog dikkat çekti.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı olduğunu söylediği Serdar Ekşioğlu (Serdar Ekşi) ile yaptığı telefon görüşmesini paylaştı.

Görüşmede AKP'li Metin Külünk hakkında yapılan diyalog dikkat çekti. 

Kayıtta, "Metin Külünk'ün bağlantıları kopuk. Kendisinin üstü çizilmiş durumda" dediği görüldü. 

Sedat Peker ise  ifadeye "Nasıl üstü çizilmiş MKYK'ye girdi" ifadeleriyle tepki gösterdi. 

Görüşmenin devamı ise şöyle oldu:

Ekşi: Reisim MKYK önemli değil

Peker: Nasıl önemli değil, olur mu öyle saçmalıyorsun? Partinin kalbi orası. Metin Ağabeyle görüşeceğim. Sağda solda bu adama yapılmamalıydı diyor. O diyor yapılmamalıydı.

Ekşi: Herkes aynısını söylüyor. Metin Ağabey değil ki. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP'den Erdoğan-Trump görüşmesine tepki: "Görüşmenin her yanı ayrı fiyasko... Trump konuştu, ‘asrın lideri’ sustu!" İçsiz köfte, içsiz mantı, boş baklava ve boş tosttan sonra boş külah 6 buçuk lira! Arpa için çiftçiye 1.750 yabancıya 2.400 lira! ‘8 bin eczane kapanma tehlikesiyle karşı karşıya’