Eski Ulaştırma Bakanı ve Süleymancılar cemaatinin lideri Arif Ahmet Denizolgun’un İstanbul Karacaahmet Mezarlığı’ndaki kabrinin yarın sabah açılacağının öğrenilmesinin ardından çok sayıda cemaat üyesi mezarı ziyaret ederek dualar etti.
2016 yılında hayatını kaybeden mimar, eski milletvekili ve eski Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun’un ölümüne ilişkin yıllar sonra yeniden soruşturma başlatılması ve mezarının açılmasına karar verilmesi, cemaat mensuplarını harekete geçirdi.
Gün boyunca Karacaahmet Mezarlığı’na gelen çok sayıda cemaat üyesi, Denizolgun’un kabri başında dua etti.
Kabir çevresinde gün boyunca yoğunluk yaşanırken, cemaat mensuplarının ziyaretlerini dualar eşliğinde sürdürdüğü görüldü. Denizolgun’un mezarının bu sabah saatlerinde açılması bekleniyor.

Süleymancıların lideri Alihan Kuriş'in tutuklanmasıyla devam eden süreçte eski Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun'un ölümüne ilişkin iddialar yeniden gündeme geldi.
Arif Ahmet Denizolgun'un ölümüne ilişkin ailesi suç duyurusunda bulunmuştu.
MEZARI AÇILACAK
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine verilen karar doğrultusunda eski Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun’un ölüm nedeninin yeniden araştırılması amacıyla mezarının açılmasına karar verildi.
Sözcü
30 Ağustos Zafer Bayramı için özel film: Tam 101 yıl önce Mustafa Kemal Paşa'nın verdiği emir46 izlenme
Belediyeye makam otosu gibi itfaiye öncü aracı!217 izlenme
Vücuduna şarapnel parçaları isabet eden, elleri yanan 10 yıllık polis memuru Mehmet Ali Gökçe'nin gaziliği reddedildi!178 izlenme
Yerli devler işçi çıkarıyor21 izlenme
DSÖ’den tek dozluk corona aşısına acil kullanım onayı!130 izlenme
İmamoğlu'nun 'Fethullah Gülen' montajı yeniden dolaşıma sokuldu261 izlenme
Yeni yandaş vakıf kuruldu: Tasfiye olursa bütün malları TÜRGEV’e aktarılacak37 izlenme
Polisten Atatürk uyarısı1036 izlenme
Cumhuriyet'in kentinde Atatürksüz 29 Ekim kutlaması: Erdoğan'ın posteri var Ata'nın yok!
Son ankette dengeler değişti
Ünlü ekonomist hesapladı: Diyanette 1 personelin günlük yemek maliyeti bakın kaç lira çıktı
Gaziantep Üniversitesi öğrencileri 'ses konum tespiti sistemini' benzerlerinden daha da gelişmiş halde sadece 500 TL maliyetle üretti !