Türk Bayrağı önünde rezalet sözler! Atatürk'e nefretini kustu!

115 izlenme 20 Aralık 2020
Reklamlar

Tiktok’ta Sinan Güleç isimli bir şahıs Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk hakkında çirkin ifadeler kullanınca sosyal medyada tepki çekti. Güleç, “Çok şükür Allah’ım tapan değil de düşman olan taraftayım” dedi.


Sinan Güleç isimli şahıs TikTok’ta video çekerek Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Atatürk hakkında çirkin ifadeler kullandı.

Bu görüntüler sosyal medyada tepki çekti. Güleç’e adli işlem yapılması için sosyal medyada kampanya başlatıldı.

‘YA ATATÜRK’E TAPAN BİRİ OLARAK YARATILSAYDIK’

“Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Ya Atatürk’e tapan biri olarak yaratılsaydık. Çok şükür Allah’ım tapan değil de düşman olan taraftayım” dediği görülüyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

HÜDA PAR'dan Atatürk ve Cumhuriyet'e bir saldırı daha! G.Antep vekili Şahzade Demir, "Kemalizm zehirdir" diyen Mersin vekili Faruk Dinç'e sahip çıktı! Mahkemeden 'Salda Gölü' kararı Ekrem İmamoğlu: Cami çıkışında 'çaldılar' dediler, hani çaldılar? AKP’li vekilin yüksek faturalarla boğuşan esnaf için sözleri olay oldu!