Ümmet (Müslümanlığa bağlı olan, Hazreti Muhammet’in yolundan giden Müslümanların tümü) diye Türkiye'ye alınan Arap, sosyal medya üzerinden Atatürk ve Türklere hakaretler yağdırdı.
Arap kişinin yaptığı sosyal medya paylaşımı büyük tepki çekti. Yapılan ihbarlar üzerine polis Arap kişiyi gözaltına aldı.
Polis Arap kişiye sağ eliyle bozkurt işareti yaptırdı. Ardından da bir polis memurunun söylediği "Türkiye. Auuuu. Bozkurtlar ulusun Tanrı Türk'ü korusun" kelimelerini Türkçe olarak tekrarladı.
Sosyal medyaya düşen bu video büyük ses getirdi. kullanıcılar bu videoya yorum yağdırdı.
İşte bunlardan bir kaçı:
Mehmet Ceylan: Süt dökmüş kediye dönmüş, atıp tutarken ki halinden eser kalmamış. Ellerinize sağlık yiğitler.
Truth GPT: Araplara söyleyin: Tarih kitapları, Atatürk'ün kim olduğunu bilen ve ona saygı duyan insanlarla dolu. Siz de kendinize bir tane alın!
Özlem KARAGÜN: Sınır dışı mı edilecek? Edilecekse ,2 gün sonra, yanına 50 kişiyi daha alıp Türki’ye yeniden gelmeyeceğinden nasıl emin olalım? Ya da ev alıp , kendisine ve tüm ailesine T.C. Kimliği almayacağından nasıl emin olalım ?
Orçun Temel: Bataklikta 1 tane sivrisinek sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Ama en azindan umut işte hala vatanini sevenler var en azindan.




Yeniçağ
AKP'li başkanın fantezi sevdası, savcılığa gidince ortaya çıktı!
Kadınları aşağıladığı için açığa alınan okul müdürü ‘öğretmen’ olarak göreve döndü!
Rant kulelerinde çifte vurgun
"Etkin pişman" Adem Soytekin yeniden tutuklandı
Akın Gürlek yalanlamıştı: Özgür Özel MESA'dan alınan evin taksit senedini paylaştı
Meksika'dan ABD'ye kaçak geçen Türklerin sayısı 3 kat arttı
CHP'li Yavuzyılmaz "AKP’nin belgeli helikopter vurgunu!" diyerek açıkladı
İsrail'le ticarete devlet de devam ediyor: Gazeteci Metin Cihan belgesiyle paylaştı
Cumhur İttifakı şaşırtmadı: Depremden saatler önce bu teklifi reddettiler
AKP'den ilginç Suriyeli açıklaması: "Maaş yok, yardım var"