Polis ve itfaiyeyi harekete geçiren olay müzakereci polisin devreye girmesi ile sona erdi.
Cihangir Mahallesi Kalem Sokak'a gelen icra memurlarını gören M.Ö. borcu bulunmadığını, var olduğu öne sürülen borcunu ödediğini öne sürdü.
Görevliler, ellerindeki dosyaya göre hareket ettiklerini ve icrayı uygulayacaklarını söyleyince M.Ö. eline bir bidon benzini alıp bir dükkana girerek otomatik kepengi kapattı. İcra memurlarının gitmemesi halinde kendisini yakacağını söyleyen M.Ö.'nün durumu polise bildirildi.
Gelen ekipler içeriden çıkmayan M.Ö.'yü ikna etmeye çalıştı. Yakınları da intihar girişimini öğrenince gelerek, içerideki kişiyi dışarı çıkarmaya çalıştı. Bu arada polis memurları ellerine araçlarındaki itfaiye tüplerini alarak beklemeye başladı ve itfaiyeye haber verildi. İtfaiye ekipleri ile aynı dakikada gelen müzakereci polis M.Ö. ile konuşarak kendisini dışarı çıkması konusunda ikna etti. M.Ö., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Mansur Yavaş 'Bir şehir nasıl katledilir' deyip duyurdu: "Burası Dodurga... Bir zamanlar doğanın sesini duyabileceğimiz vadilerdi burası…"
Tutuklanan Tunç Soyer’den ilk mesaj
'İmam, merhume ve cemaat CHP'li diye cenaze namazını terk etti' iddiası!
Erdoğan’ın açıklamasına ‘Yav he he’ yorumunu yapan gazeteciye hapis istemi!
CHP'li Suzan Şahin kanun teklifi verdi: "Vatandaş 6,5 milyon sığınmacıyla ekmeğini paylaşmak zorunda değil!"
Bursa'da park isminde "Atatürk" tartışması!
Enerji Bakanı Bayraktar: Gabar'da rekor kıracağız
CHP - Halk TV gerilimi büyüyor: Eleştirilerin odağındaki Eren Erdem'den yeni açıklama
Halk kemer sıkıyor saray saçıyor: ‘Örtülü ödenek’ harcaması rekor kırdı!
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: 23.914 yeni vaka tespit edildi, 30.103 kişi sağlığına kavuşurken, 262 kişi hayatını kaybetti!