Polis ve itfaiyeyi harekete geçiren olay müzakereci polisin devreye girmesi ile sona erdi.
Cihangir Mahallesi Kalem Sokak'a gelen icra memurlarını gören M.Ö. borcu bulunmadığını, var olduğu öne sürülen borcunu ödediğini öne sürdü.
Görevliler, ellerindeki dosyaya göre hareket ettiklerini ve icrayı uygulayacaklarını söyleyince M.Ö. eline bir bidon benzini alıp bir dükkana girerek otomatik kepengi kapattı. İcra memurlarının gitmemesi halinde kendisini yakacağını söyleyen M.Ö.'nün durumu polise bildirildi.
Gelen ekipler içeriden çıkmayan M.Ö.'yü ikna etmeye çalıştı. Yakınları da intihar girişimini öğrenince gelerek, içerideki kişiyi dışarı çıkarmaya çalıştı. Bu arada polis memurları ellerine araçlarındaki itfaiye tüplerini alarak beklemeye başladı ve itfaiyeye haber verildi. İtfaiye ekipleri ile aynı dakikada gelen müzakereci polis M.Ö. ile konuşarak kendisini dışarı çıkması konusunda ikna etti. M.Ö., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Bu müteahhitler ödül listesine nasıl girdi?
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: 23.638 yeni vaka tespit edilirken, 274 kişi hayatını kaybetti, 34.402 kişi sağlığına kavuştu!
Merkez Bankası toplam rezervlerindeki büyük düşüş sürüyor!
Akaryakıt zamlarının önü arkası kesilmiyor! Otogaza bir zam daha!
CHP’li belediye başkanı makam araçlarını satışa çıkardı
Esnaf, ekonominin haline böyle isyan etti: "Maliyeti 30 TL, ben 20 TL'ye satamıyorum"
Türk kadınlarının görüntülerini gizlice çeken bir Pakistanlı sapık daha! Kim bu tehlikeye dur diyecek?
AKP’li belediye 593 bin liralık hediyelik eşya aldı, üzerine başkanın adı yazıldı!
Lübnan’dan İsrail’e füzeli saldırı! İsrail karşılık verdi
'Mattia Ahmet Minguzzi' davasında ara karar: Duruşma 8 Mayıs'a ertelendi