Altaylı'nın iddiasına göre Kütahyalı'nın yolu, eski arkadaşları ile epey zaman önce ayrıldı.
Kütahyalı'nın 'bir medya grubunun üst düzey yöneticisi' tarafından kullanıldığını belirten Altaylı, "O zamanlar şimdi kendisini vuran dostları ile koordinasyon içindeydi. Hatta bu grubun 'lideri' gibi pazarlıyordu kendini" diye yazdı.
"AK Parti içinde zaten sevilen ve güvenilen birisi değildi" diyen Fatih Altaylı, Beştepe'de kendisini kullananlar olduğunu söyledi ve "Yaz aylarından itibaren orada da bağlantısı kalmadı. Bu biliniyordu ve zaten son zamanlarda attıkları tutmuyordu. Kendisi de farkındaydı durumunun" ifadelerini kullandı.
Altaylı, Kütahyalı'nın olası bir iktidar değişikliğine karşı kendisini korumak için önlem almaya çalıştığını ve CHP içinde dostlar edinmeye çalıştığını yazdı ve "Son aylarda CHP’lilerle sıkı diyalog içindeydi" dedi.
Altaylı cezaevinde kaldığı sırada kendisini ziyaret eden bir CHP milletvekilinin de Kütahyalı'nın sık sık CHP'lileri aradığını anlattı ve şunları kaydetti:
"Mahkemelik olduğu eski eşinin de CHP kanadıyla ve özellikle Kemal Kılıçdaroğlu cenahıyla görüştüğü biliniyordu ama o da CHP’lileri sık sık arıyor, konuşuyor, bilgi veriyordu. Cezaevinde ziyaretime gelen bir CHP milletvekili görüştüklerini anlatınca 'Bu adamla nasıl görüşürsünüz' diye tepki göstermiştim."
Cumhuriyet
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona verilerini açıkladı: Hasta sayısı 407.939'a, can kaybı 11.326’ya yükseldi!67 izlenme
Enflasyon farkı alacak memur ve emekliler ek zammı bekliyor63 izlenme
Nüfus Müdürlüğü: ‘Lev Aslan Dermen' Türk vatandaşı değil!119 izlenme
İBB'de bir skandal daha! 27 milyon TL'nin üzerine yattılar!90 izlenme
Vatandaş Erdoğan'dan yardım isteyince müziğin sesini açıp duymazdan geldiler!54 izlenme
Emeklinin beklentisi boşa düştü! 120 TL beklerken 2 kuruş yuvarladılar!33 izlenme
Gıda fiyatlarında savaş yükselişi: Üç yılın zirvesinde29 izlenme
AKP’nin gençlik festivaline Suriyeliler de katıldı66 izlenme