Kaçak Afganlar sınır dışı edilince, yarı ücrete çalıştıran patronlar gerçek yüzlerini gösterdi: "3 bin 4 bin liraya çalışacak adam bulamıyorum"

41 izlenme 11 Temmuz 2023
Reklamlar

Kaçak Afganlar sınır dışı edilince patronlar gerçek yüzünü gösterdi: "3 bin 4 bin liraya çalışacak adam bulamıyorum"


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya düğmeye bastı, kaçak Afgan ve Pakistan uyruklular başta olmak üzere göçmenler yakalanıp sınır dışı edilmeye başladı.

Patronlar, asgari ücretin yarısından bile daha az ücrete çalıştıracak "işçi" bulamadıkları için şikayet etti, TikToK'ta paylaşım yaptı.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu, İstiklal Caddesi'ni gezdi! İmamoğlu, kendisine 'Beyoğlu’nu unutmayın Başkan!' diye seslenen vatandaşa bakın ne cevap verdi! Rusya, Ukrayna'nın Harkov, Rivne ve Makiivka kentlerine füzeli saldırılar düzenledi! FETÖ’nün Mülkiye Yapılanması Davası’nda sanık Mutlu ve Çapkın’ın cezası belli oldu Ekrem İmamoğlu ikinci yolsuzluk dosyasını açtı!