Kendisine uzatılan bir Yeşil Mikrofon isimli Youtube kanalına konuşan bir vatandaş, seçimlerden önce "Ben kendi telefonumu görünce telefonumu kırdım. Ha şeytanı görmüşüm ha o 6-7'li grubu görmüşüm. 70 yaşındayım. Allah daha 70 sene ömür versin, gidip Tayyip Erdoğan'a vereceğim." diye konuştu. Aynı vatandaşa seçimlerden sonra da mikrofon uzatılırken verilen cevaplar şaşırttı.
Neden fikir değiştirdiği bilinmeyen vatandaş bu kez "50 sene kalsa Tayyip'e oy vermem daha, bitti. Bende bitti. 2 tane televizyon parçaladım onun yüzünden. Tayyip Erdoğan çıktığı anda televizyonu vurup kırıyorum. Nefret ediyorum adamdan." şeklinde konuştu. O vatandaşın seçimden önceki ve sonraki o sözleri sosyal medyada gündem oldu.
Odatv.com
AKP’li belediyenin temsil bütçesinden 33 şube müdürlüğü de faydalanmış!
CHP'li Tanal açıkladı: Öğrencilerin 'çalışma salonu' TÜGVA'ya verildi!
Kılıçdaroğlu'ndan öğretmenlere flaş çağrı: "Bu sınava girmeyin"
Zeytin üreticisi dertli: "Maliyetler artıyor, zeytin fiyatı düşüyor. Kendi zeytinim var, kendi dalında bıraktım. Buraya yevmiyeye geliyoruz"
Almanya 10 binini sınır dışı etti: Türkiye’ye gelecekler
Koronavirüs nedeniyle Türkiye'ye getirilen Gülüşken ailesine, İsveç devleti 'Sınır Dışı' talebiyle dava açtı!
Almanya’da aile birleşimi vizesine Türkiye’den rekor başvuru
Ümit Özdağ: "Merdan Yanardağ'dan önce AKP'nin yüzde 95'i gözaltına alınmalı"
İBB davasında ara karar: 18 kişiye tahliye
LGS sınavında dikkat çeken Atatürk vurgulu iç cephe sorusu