Bursa’nın Gemlik ilçesinde 21 Şubat günü saat 13.00 sıralarında Gemlik Serbest Bölge Ata Mahallesi Sanayi Caddesi’nde Hasan Hüseyin Çetin, kamyonetiyle hızla ilerlediği sırada, iddiaya göre, yol kenarında yürüyen Kazım Koç, toz kaldırdığı gerekçesiyle kendisine tepki gösterdi. Çetin, tartıştığı Koç’a, geri dönerek kamyonetiyle çarptı.
Hasan Hüseyin Çetin olay yerinden kaçarken, yaralanan Koç ise kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Şikayet üzerine yakalanarak gözaltına alınan ve emniyetteki ifadesinde; tartışma sonrasında kontrolünü kaybettiği için sağlıklı düşünemediğini söylediği öğrenilen Hasan Hüseyin Çetin, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Öte yandan, olay anı da çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; Kazım Koç’un, kamyonetiyle yanından geçip giden Çetin’e yol ortasına çıkarak tepki gösterdiği, Çetin’in de bunun üzerine geri dönerek, bir süre tartıştığı Koç’a kamyonetiyle çarptıktan sonra hızla olay yerinden kaçtığı anlar yer aldı. (DHA)
Tele1
Ümit Özdağ serbest bırakıldı!
Herkesin evine yapılan gizli zammın formülü!
Yandaş Beyaz Tv'de skandal diyalog! 'Eşinizin erken yaşlarda sarışın kadın takıntısı olmuş, eşinize düzenli bir şekilde baklava yedireceksiniz ama baklavaya İhlas suresini okuyacaksınız'
Ekrem İmamoğlu duyurdu: Dar gelirli ve emeklilere 10 bin lira pazar desteği
Tanıdık nurcu patrona 5.7 milyon liralık kıyak!
AKP kurucusu ve eski milletvekili Kemal Albayrak 'Yakında AKP'den istifalar başlayacak! İstifalar AKP'nin yıkılmasına neden olacak!'
Erdoğan Saray'da konuştu: Hırsız içeriden olunca kapı kilit tutmaz
Kılıçdaroğlu 'Erdoğan sıfırlamayı iyi bilir' dedi, yayın yasağı geldi
Devlette 48 bin 500 lira maaş alan kişi kim?